PROTECTION LIFE EXPO
PROTECTION LIFE EXPO
01.11.2017 - 07.11.2017
Expoziţie internaţională specializată de tehnologii, mijloace de protecţie şi securitate, ediţia a XVII-a
Până la începerea expoziției au rămas zile: 0
(CIE "MOLDEXPO" SA)

Expoziţia internaţională specializată de tehnologii, mijloace de protecţie şi securitate PROTECTION LIFE EXPO este un instrument eficient de promovare a mijloacelor tehnice moderne de protecţie şi a echipamentelor de siguranţă şi de protecţie împotriva incendiilor pe piaţa Republicii Moldovei.

Expozanţii au posibilitatea să-şi prezente produsele unui număr mare de specialişti interesaţi în achiziţionarea acestora într-un timp scurt.

Participanţii expoziţiei sunt producători locali şi străini şi furnizori de echipamente de securitate şi de securitate şi protecţie împotriva incendiilor, interesaţi în promovarea produselor şi lnsarea efectivă a noilor produse pe piaţa autohtonă.

Vizitatorii expoziţiei PROTECTION LIFE EXPO- specialişti în instalarea sistemelor de securitate, reprezentanţi ai comerţul cu ridicata şi cu amănuntul de produse pentru securitate, precum şi specialişti în exploatarea echipamentelor de securitate şi de protecţie împotriva incendiilor.

Expoziţia PROTECTION LIFE EXPO este însoţită de un program conex consistent: conferinţe tematice, concursuri profesionale, seminarii, prezentări.